Interesants tatāru paņēmiens, kā pagatavot makaronus ar gaļu

Tatāru makaronu ar gaļu neticami bagātīgās garšas noslēpums ir tas, ka makaronus gatavo tieši mērcē, kurā tika pagatavota gaļa. Tieši tādā veidā gaļa piesūcas ar sulīgu mērci nevis ar bezgaršīgu ūdeni. Tatāru makaroni ar gaļu nav īsti recepte, bet drīzāk tehnoloģija daudzu tatāru ēdienu pagatavošanai. Sastāvdaļas var viegli nomainīt, kā rezultātā iegūst jaunu ēdienu. piemēram, jēra vietā var ņemt citu gaļu, pat putnu. Ir tikai jāseko līdzi pagatavošanas laikam. Tāpat eksperimentēt var ar garšvielām, pievienojot tās, kuras jums liekas garšīgākas. Makaronus viegli var nomainīt ar kartupeļiem vai graudaugiem. 

Sastāvdaļas: 

Jēra gaļa – 500g
Makaroni – 400g
Sīpoli – 1gb
Burkāni – 1gb
Tomāti – 2gb
Pētersīļi – saišķītis
Ķiploki – 3 daiviņas
Eļļa
Sāls
Pipari
Gaļas garšviela

Pagatavošana: 

Gaļu sagriež kubiņos un pa porcijām liek uz uzkarsētas pannas un cep eļļā, apmaisa. Gaļai ir jāsautējas savā sulā zem vāka. Sagriež sīpolu un pievieno gaļai, samaisa un pēc dažām minūtēm pievieno salmiņos sagrieztu burkānu.

Lasi arī: Lūk, kādas vecumdienas es novēlu sev un jums!

приготовление мяса

Uzber sāli, piparus, garšvielas pēc savās garšas un samaisa. Turpina sautēt. Ja par maz šķidruma un gaļa sāk piedegt, tad pielej nedaudz ūdeni. Sagriež tomātus un pievieno gaļai, samaisa, uzliek vāku un sautē, periodiski pamaisot.

мясо с луком и морковью

Sasmalcina pētersīļu saknes un pievieno pannas saturam, samaisa.

мясо с помидорами

Pārbauda gaļu. Ja gaļa gatava, tad pievieno sasmalcinātas pētersīļu lapas un ieslēdz lielu uguni. Makaronus ber tieši pannā pie mērces, kurā gatavojas gaļa. Ja ūdens uz pannas beidzas, tad pievieno karstu ūdeni un turpina sautēt, līdz makaroni gatavi.

мясо с макаронами

Ik pa laikam pamaisa un uzliek vāku. Kad makaroni un gaļa ir gatavi, pievieno sasmalcinātus ķiplokus un samaisa.

COMMENTS

Pievienot komentāru