Menopauzes ietekme uz izskatu: Kā tai pretoties?

Lāzerterapija

Mūsdienās daudzas, pat izteiktas novecošanās pazīmes, likvidē bez plastikas ķirurga iejaukšanās. Ar lāzerterapijas palīdzību var novērst augšējā plakstiņa pārkari un nogurumu, kā arī novērst grumbiņu veidošanos.

Lipolīze

Ap 50 gadiem apmaiņas procesi organismā palēninās. Patērējot to pašu kaloriju daudzumu, ko iepriekš, sieviete sāk pieņemties svarā. Tāpēc šajā laikā sievietēm īpaši uzmanību jāpievērš uzturam, padarot to sabalansētu un izslēdzot kaitīgos produktus. Lielisks palīgs skaistas figūras izveidē – figūras korekcija ar aparātu palīdzību. Ļoti bieži lietota tehnoloģija ir dažāda veida lipolīze, kas ļauj bez ķirurģiskas iejaukšanās samazināt problēmzonu apjomu. Mūsdienu ierīces iedarbojas lokāli – tieši uz tauku šūnām, nebojājot apkārtējos audus, nervus un asinsvadus.

Presoterapija

Vēl viena bieža problēma ir nosliece uz pietūkumu. Kardināli mainīt situāciju, atvieglot šķidruma izvadi no organisma, palīdz presoterapija.

Прессотерапия

Kompleksa pieeja: ķirurgs + kosmetologs

Kad delikātas metodes vairs nepalīdz, jādomā par plastiku, vai konkrētāk par plastikas ķirurga un kosmetologa kopēju darbu. Ķirurgs atjauno muskuļu struktūru, bet kosmetologs saved kārtībā epidermu un uzlabo dermas funkcionālo stāvokli. Vēl viens obligāts posms šajā ķēdē ir endokrinologs, uz ko norāda paši plastiskie ķirurgi, kas pretstatā kolēģiem, nestrādā ar organisma hormonālo fonu.

Pievienot komentāru