Nekādā gadījumā neejiet gulēt, pirms neesiet izdarījuši šo

Nekādā gadījumā neejiet gulēt, pirms neesiet izdarījuši šo! Zinātnieki ir apstiprinājuši, cik svarīga ir masāža. Pašmasāžu mājās apstākļos vari veikt sev pats!

Tā būtiski uzlabo kopējo veselības stāvokli un uzlabo pašsajūtu.

Masāža ne tikai uzlabo asinsriti, bet arī uzlabo vielmaiņu un veicina sviedru dziedzeru darbību. Rezultātā uzlabojas limfas plūsma un barības vielu uzsūkšanās audos tiek paātrināta.

 

Fotoattēlā var redzēt, ka uz pēdas ir vairāki punkti, kas saistīti ar kādu konkrētu ķermeņa orgānu. Masējot pēdas, jūs variet sevi ārstēt pats!

Ir pierādīts, ka, masējot pēdas, var izārstēt dažādas orgānu saslimšanas vai mazināt sāpes.

Atkārto pēdu masāžu katru vakaru pirms gulētiešanas, veltot tai laiku vien 5-10 minūtes, un rezultāts tev neliks vilties. Ja tevi moka sāpes, pēdu masāža ir pirmais paņēmiens, kā sev palīdzēt.

Masāža labvēlīgi iedarbojas uz ādu, tā kļūst elastīgāka, izskatās jaunāka un veselīgāka. Masējot muskuļus, tiek veicināta urīnskābes izdalīšanās. Tas palīdz samazināt iekaisuma un podagras attīstības riskus.

Kāju masāža samazina muskuļu un krampju sāpes.

 

Lasi vēl: 3 produkti, kas kaitē tavai sirds veselībai

 

Ja ar visu iepriekš uzskaitīto vēl ir par maz, tad ņemiet vērā, ka pēdu masāža uzlabo arī gremošanas trakta veselību un stimulē labāku tā darbību.

Vai izdevās jūs pārliecināt, ka pēdu masāža pirms miega ir obligāts pasākums?

Portrait of a young girl enjoying a healthy skin treatment at a spa resort.

Avots: vranya.net

Pievienot komentāru