Praktiski veidi, kā attīrīt galvu no garīgā piesārņojuma

Tas pats attiecas arī uz citiem garīgajiem piesārņojumiem, tiem vajag “aizcirst” durvis deguna priekšā. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešamas tikai divas prasmes: pirmā ir atpazīt piesārņotāju, otrā ir novērst tā iekļūšanu galvā. Pat ja aizvainojums, vai bailes jūs nekādā veidā neatstāj, dažreiz pietiek zināt, ka tā ir inde jūsu galvā, un jūs esat atbildīgs par to, ko tajā ielaižat. Neviens cits nav atbildīgs par to, kas mīt cilvēkam iekšienē.

Piesārņojuma bloķēšana ir daudz grūtāka, kā tā atpazīšana. Lai to izdarītu galvenais uzstādījums, kas jums nepieciešams ir apziņa: “MAN IR NEPATĪKAMI, TĀTAD MAN TO NEVAJAG!” un vēl divi papildus slēdzieni: “MELI!” un “NEINTERESANTI”!

Lasi arī: 8 barības vielas, kas palīdz bloķēt vēža metastāzes

Tie nav vārdi, kas jums ir jāsaka skaļi. Drīzāk tās ir prāta slēdzenes, kas palīdzēs jums saglabāt savu dvēseli.

8 способов очистки головы от ментальной грязи

Jūs kritizē – MAN IR NEPATĪKAMKI, TĀTAD MAN TO NEVAJAG!

Jūs apvaino – MAN IR NEPATĪKAMKI, TĀTAD MAN TO NEVAJAG!

Jūs cenšas iebiedēt – MELI! (NEINTERESANTI!)

Negatīvi pareģojumi – MELI!

Jums pazemina pašnovērtējumu – MAN IR NEPATĪKAMKI, TĀTAD MAN TO NEVAJAG!

Ielaidiet šo programmu savās smadzenēs un ļaujiet tai darboties. Ļaujiet tai noraidīt saindētu informāciju.

Lai vēl vairāk pasargātu sevi no piesārņojumiem, savu dzīvi jāveido pēc SPOGUĻA PRINCIPA. Tas radīs dubultbarjeru jūsu dvēselē. Ar domu, ka jūs pats nekad otram neko tādu nenodarītu, jums dod pilnas tiesības atteikties no apkārtējo negācijām. Protams, tas strādās ļoti reti, bet princips, ka nedari otram to, ko nevēlies, lai dara tev ir ārkārtīgi spēcīgs.

Ir jāatcerās, ka gan fiziski, gan psiholoģiski cilvēki ir atšķirīgi. Bet mūsdienu laikmetā šīs robežas tiek pārkāptas un ārdītas. Turklāt ar psiholoģisko teroru cilvēku līdz pašnāvībai novest ir daudz vieglāk, nekā ar fizisko sišanu. Tas pats attiecas arī uz traumām. Sitienu pa kuņģi ir daudz vieglāk sadziedēt nekā kuņģa čūlu, ko izraisa garīgas traumas, jo otrajā gadījumā ir daudz grūtāk identificēt destrukciju, kas ilgstoši darbojusies cilvēka galvā un veido iznīcinošu programmu. Šo programmu nevar vienkārši ņemt un izārstēt ar zālēm.

Cienīsim viens otru, nenocietināsimies un tieksimies augšup!

COMMENTS

Pievienot komentāru