Puisis aizgāja, kad ieraudzīja meiteni bez kosmētikas. Viņa izveidoja kontu “Instagram” un parādīja sevi bez meikapa

Jauns vīrities skaistulei sāka pievērst uzmanību. Tā bija Sofijas pirmā mīlestība. Viņa tik ļoti par to bija sapņojusi! Vienbrīd meitenei likās, ka uz mūžu paliks vientuļa, bet tad viņas dzīve radikāli mainījās. Viņa pazaudēja galvu un uz pasaules nebija laimīgākas par viņu!

Ieraudzīja bez meikapa un aizbēga

Sofija mīļoto uzaicināja nedēļas nogali pavadīt aizbraukušo vecāku mājā. Romatiskas vakariņas sveču gaismā, liriska mūzika, lēna deja… Sofija noņēma kosmētikas slāni nemaz nedomājot par to, ka dēļ tā kāds varētu samulst.

Bet, kā izrādījās, vīrietī tas radīja lielu šoku un viņš vienkārši aizbēga sakot, ka ir ļoti sarūgtināts. Solīja piezvanīt, bet nepiezvanīja.

Jaukā meitene tuvojās sakāvei. Viņa saprata, ka nemīl pati sevi par to, kas viņa ir un, ja tā, tad kāpēc nevainot šo puisi.

“Visu dzīvi man riebās mana āda un slēpu to zem kosmētikas slāņiem. Bet tagad saprotu, ka esmu kļūdījusies. Man jāpieņem sevi tādu, kāda es esmu ar visiem trūkumiem,” Sofija nolēma un izveidoja “Instagram” kontu.

Lasi arī: Kad attiecības nonāk līdz laulībām: scenārijs attiecībām ar vēža zīmē dzimušajiem

Iemīlēt sevi

Sofijai par pārsteigumu ļoti daudzi pozitīvi uztvēra viņas stāstu. Svešinieki sāka viņai sekot un dalījās pieredzē. Izrādījās, ka daudzi nebija apmierināti ar savu ārējo izskatu, bet tik ļoti sevi nešaustīja, bet dzīvoja tālāk.

Izdzirdot atbalsta vārdus Sofijai kļuva siltāk ap sirdi. Izrādās, ka viņa nav vienīgā!

Atrada savu aicinājumu

Un ar to viss nebeidzās. Sofija kļuva par skaistumkopšanas bloferi, kura eksperimentē ar savu ādu. Šodien viņa veido spilgtu meikapu, bet rīt jau pavisam maigu.

так она выглядит, когда нет высыпаний на коже, без макияжа и с ним (www.instagram.com/sophiaridlington). Очень миленькая, по-моему

Bieži vien viņa nokrāso tikai vienu sejas pusi, atstājot otru dabisku bez toņa un pūdera, lai parādītu cilvēkiem atšķirību.

Sofija nav kļuvusi par profesionālu grima mākslinieci un saka, ka ir sevi atradusi. Tagad pie viņas nāk meitenes, kurām ir tādas pašas problēmas. Viņa katru meiteni pārvērs skaistulē.

Kļūt par paraugu

Sofija atzīst, ka tagad viņa var iziet no mājas bez grima un tas viņu vairs neuztrauc. Viņa nevar mainīt to, kāds ir viņas izskats, tāpēc ir sevi pieņēmusi.

Turklāt viņa bieži uzsver to, ka patiesais skaistums nāk no iekšienes.

Pievienot komentāru