Autovadītāji bez maksas varēs pārbaudīt auto tehnisko stāvokli

No 2. līdz 10. oktobrim Rīgā un lielākajās Latvijas pilsētās notiks ikgadējās auto servisa dienas. To laikā autovadītāji aicināti uz bezmaksas automobiļu pārbaudēm, kuru laikā būs iespēja noskaidrot automobiļu drošības sistēmu un to elektroapgāžu darbību.

Tāpat ar profesionāla aprīkojuma palīdzību varēs pārbaudīt arī lukturus un to regulējumu, kā arī riepu atbilstību. Papildus auto tehniskajām pārbaudēm autovadītāji varēs uzdot jautājumus kvalificētiem auto aprūpes speciālistiem par mūsdienīgu auto diagnostiku, apkopi un uzturēšanu.

“Vēlamies aicināt autovadītājus aizdomāties, cik kvalitatīvu un atbilstošu aprūpi mūsu auto saņem ikdienā. Tēma ir aktuāla katru gadu, jo īpaši iestājoties tumšākam un aukstākam laikam. Arvien biežāk mūsdienu automašīnu kvalitatīvai apkopei nepieciešamas īpašas diagnostikas iekārtas, ar kuru palīdzību autovadītāji ziemā var justies drošāk, jo viņi rod lielāku pārliecību, ka to automobiļi darbojas pilnvērtīgi,” stāsta “DBS Autoskolas” direktors Jānis Vanks.

Bezmaksas pārbaudes notiks Rīgā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Valmierā, Jelgavā, Talsos un Liepājā. Visās pilsētās tiks veikta auto elektronikas un drošības sistēmu diagnostiska, varēs novērtēt riepu stāvokli (protektora atlikums, ražošanas gads u.c.), veikt nepieciešamo riepu spiediena korekciju, lampu gaismas stara novērtējumu un noskaidrot citu interesējošo informāciju.

Automašīnu bezmaksas pārbaudes notiks no pulksten 11 līdz 18:

  • 2. oktobris Rīga: “Circle K” DUS, Ulmaņa gatve 110;
  • 3. oktobris Jēkabpils: “Circle K” DUS, Rīgas iela 218G, un CSDD, Ā.Elksnes iela;
  • 4. oktobris Rēzekne: “Circle K” DUS, Atbrīvošanas aleja 143b, un CSDD, Jupatovkas iela 1A;
  • 5. oktobris Valmiera: “Circle K” DUS, Stacijas iela 29, un CSDD, Eduarda Lācera iela 3;
  • 6. oktobris Jelgava, “Circle K” DUS, Brīvības bulvāris 1, un CSDD, Satiksmes iela 2a.
  • 9. oktobris Talsi: “Circle K” DUS “Jaunratnieki”, Jaunzemes, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, un CSDD, Fr.Blumbaha iela 11;
  • 10. oktobris Liepāja, “Circle K” DUS, Esperanto iela 2/8, un CSDD, Brīvības iela 148.

Pievienot komentāru