Izslavētā daktera Mjasņikova 7 padomi, kas jūsu rītu padarīs labāku

Šie padomi nenāk no psihologiem, bet no Krievijā populāra ārsta kardiologa, televīzijas personības un vienkārši fantastiska cilvēka Aleksandra Mjasņikova. Šie padomi attiecas tieši uz rītu, kad mostas mūsu organisms. Un šie 7 padomi tiešā veidā jums palīdzēs izvairīties no daudzām veselības problēmām.

Mosties ar prieku

Katra diena ir jauna diena un tā ir Dieva dāvana. Tā jāpieņem ar pateicību. Ne katram ir šī dāvana nodzīvot nākamo dienu un kādam tā arī patiešām nepienāk. Tāpēc tad, kad pamostaties pasakaties par šo dienu un sasveicinieties ar pasauli. Nevajag celties ar steigu, bet gultā nevajag arī “aizgulēties”. Paguliet tā pāris minūtes, tad apsēdieties, uzlieciet kājas uz grīdas un palieciet mirkli šādā pozā. Šāda mierīga piecelšanās novērsīs galvas griešanos.

Начинайте день с улыбкой! (Фото: Healthportal.com.ua)

Lasi arī: 105 gadus vecas sievietes padoms! Ir par ko aizdomāties…

Skatieties spogulī

Naktī asinsspiediens pazeminās, savukārt brīdi pirms pamošanās tas paaugstinās. Tas ir normāls asinsrites režīms. Bet, ja sirds un asinsvadu sistēma darbojas nepareizi, tad ir lielāks potenciāls dažādām saslimšanām, piemēram, insultam.

To var redzēt spogulī. Ja tā saucamās smaida grumbas pie deguna un mutes ir nošļukušas vai kādā citā veidā zaudējušās iepriekšējo formu, tad jāmeklē medicīniskā palīdzība. Ja viss ir kārtībā, tad uzsmaidiet sev.

Attēlu rezultāti vaicājumam “носогубные складки”

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt

COMMENTS

Pievienot komentāru