Manu kļūdu stāsts: Atklāj sieviete, kuru pameta vīrs

Neviens nav pasargāts no kļūdām ģimenes dzīvē, un ir tik daudz stāstu, no kuriem var ņemt piemēru. Lūk, sieviete no kuras aizgāja vīrs, dalās detaļās, kāpēc šīs attiecības pārtrūka. Šīs bieži pieļautās kļūdas var sagraut laulību. Ar savu stāstu dalās Marija.

Mani sauc Marija, man ir 37 gadi. Kaut kur lasīju rakstu, kā pārdzīvot šķiršanos no vīra un nolēmu atklāt stāstu, kādēļ sabruka mana laulība.

Ar vīru bijām precējušies piecus gadus, kad mums piedzima meita, pašlaik viņai ir trīs gadiņi. Precējāmies aiz lielas mīlestības, vismaz tajā brīdī man tā likās. Vīrs mani bildināja pāris mēnešus pēc tam, kad iepazināmies, tas bija tik romantiski! Mani vecāki teica, ka mēs sateidzam kāzas un mums jāiepazīst viens otrs vairāk, bet es viņus neklausīju un tā bija mana lielākā kļūda.

Attēlu rezultāti vaicājumam “История моих ошибок: рассказ женщины, от которой ушел муж”

Mēs abi sapņojām ātrāk kļūt par vecākiem, bet pirmajā gadā nekādi nesanāca palikt stāvoklī. Tad vīrs sāka mani pārliecināt, lai eju prom no darba. Darbu es mīlēju, neskatoties uz to, ka tas bija diezgan stresains, es to darīju labi un kolēģi mani novērtēja. Es paklausīju savam vīram un dažus mēnešus vēlāk paliku stāvoklī.

Lasi arī: 7 pazīmes, kas kliedz, ka sieviete sen dzīvo bez vīrieša

Pirmajos mēnešos mēs abi priecājāmies, ka drīz kļūsim par jaunajiem vecākiem, bet pamazām es sāku pamanīt, ka vīrs no manis izvairās. Viņš sāka aizkavēties darbā, pārtrauca atbildēt uz telefona zvaniem un ilgu laiku neatbildēja uz maniem ziņojumiem. Varbūt iemesls bija tāds, ka es sāku pieprasīt lielāku uzmanību, jo man visu dienu mājās bija garlaicīgi. Es sevi mierināju, ka man tikai šķiet, ka vīrs ir atsvešinājies, bet, kad piedzima bērns, es par to pārliecinājos.

Bērniņš piedzima un šķita, ka nu mūs piemeklējusi laime! Bet notika tā, ka rūpes par bērnu gūlās tikai uz maniem pleciem. Vīrs visu laiku bija darbā, nepalīdzēja ar bērnu un teica, ka ir noguris. Un tad es pamanīju, ka pat brīvdienās viņš mums nepievērš uzmanību. Mēs sākām daudz strīdēties.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru