Manu kļūdu stāsts: Atklāj sieviete, kuru pameta vīrs

Gāja laiks un es pilnībā iegrimu bērna audzināšanā un mājas lietās, mēs ar vīru gandrīz vairs nekomunicējām. Tā vietā mēs grimām aizvien dziļākā strīdu un aizvainojumu bedrē. Es jutu, ka vīram ir zudusi jebkāda interese par mani un pēc dažiem mēnešiem manas aizdomas apstiprinājās. Kādu dienu viņš pārnāca mājās, sakravāja mantas un aizgāja pie citas.

Attēlu rezultāti vaicājumam “История моих ошибок: рассказ женщины, от которой ушел муж”

Psihologa komentāri

Pirms laulībām jums ir tuvāk jāiepazīst cilvēks ar kuru vēlaties pavadīt atlikušo dzīvi. Marija savā stāstā atklāj to, ka apprecējās ar vīru pāris mēnešus pēc iepazīšanās, proti, ar vīrieti, kuru viņa nemaz līdz galam nepazīst. Nav teikts, ka šāda laulība nevar izdoties, bet tā ir laimes spēle. Vai ir vērts riskēt? Laulība ir viens no svarīgākajiem dzīves lēmumiem un sievietei ir ļoti labi jāapzinās, uz ko viņa parakstās.

Nevajag iet prom no darba pie pirmajām grūtībām vai vīra lūguma. Darbs sievietei ir ļoti svarīgs. Tas ir ne tikai ienākumu avots, bet arī vieta, kur realizēties, izbaudīt darba rezultātus un komunikāciju ar kolēģiem. Marijas vīram savā ziņā bija taisnība: stresainais darbs kavēja grūtniecības iestāšanos. Bet pārim vajadzēja apsvērt citas stresa samazināšanas iespējas: samazināt slodzi vai uzņemties mazāk darāmā, vai pāriet uz vieglāku darbu.

Lasi arī: 5 gudru sieviešu triki, lai vīrietis pats vēlētos jums būt blakus

Šajā stāstā tad, kad Marija aizgāja no darba, dzīvesbiedru attiecības mainījās. Līdzko viņai mājās kļuva garlaicīgi, Marija pieprasīja lielāku uzmanību no vīra. Un vīrs izvēlējās ignorēt sievas vajadzības un izvairīties no saziņas, nevis atbalstīt viņu grūtā brīdī.

Ģimenes pienākumi iepriekš ir jāsadala. Šajā stāstā acīmredzami vīrs neuzskatīja par nepieciešamu palīdzēt sievai un bērnam, kas izraisīja nepārtrauktas ķildas ģimenē un vīra aiziešanu. Lai nenonāktu šādās situācijās, pārim jau pirms kāzām ir jāvienojas par ģimenes pienākumu sadalīšanu.

Saistīts attēls

Protams, ka gan Marija, gan vīrs bija vienlīdz vainīgi laulības izjukšanā. Galvenais ir atcerēties, ka, ja jūsu starpā valda mīlestība, tad jūs pārvarēsiet visus šķēršļus.

Kādas kļūdas jūs laulībā uzskatāt par nepieņemamām?