Paši labākie tautas līdzekļi pret pietūkušām kājām, smaguma sajūtu kājās, sliktu aromātu un ieplaisājušu papēžu ādu – rūpes par tavām kājām

Pietūkušas kājas rodas no neizvadīta liekā šķidruma, vēnu problēmām, mazkustīga dzīvesveida, nieru problēmām vai pārlieku karstiem laika apstākļiem.

Pietūkušas kājas sagādā daudz nepatīkamus mirkļus. Ja novērojiet, ka viena kāja pietūkst vairāk, nekā otra, nevilcinieties, bet dodieties pie sava ģimenes ārsta.

Mājas apstākļos ar šo problēmu jums palīdzēs cīnīties pāris vienkāršas metodes. Šīs metodes ne tikai noņems smaguma sajūtu kājās, bet arī palīdzēs cīnīties ar nepatīkamu aromātu, kā arī veicinās ieplaisājušu papēžu sadzīšanu.

Pēdu vanniņas

 

Sastāvdaļas:

 2-3 ēd.k. svaigas vai kaltētas piparmētru lapas;

4 glāzes ūdens.

 

Aplejiet piparmētru lapas ar verdošu ūdeni un atstājiet 15-20 minūtes ievilkties. Pēc tam pievienojiet vanniņā vēl siltu ūdeni un iemērciet tajā kājas uz 15-20 minūtēm.

 

Sastāvdaļas:

50 grami magnija sulfāts (nopērkams aptiekās).

 

Izšķīdiniet magnija sulfātu siltā ūdenī un ievietojiet tajā kājas uz 20-25 minūtēm. Pēc tam nosusiniet pēdas un iesmērējiet tās ar mitrinošu krēmu.

 

Lasi vēl: 5 iemesli, kādēļ ar katru gadu palielinās liekais svars – un ieteikumi, kā ar to cīnīties

 

Sastāvdaļas:

1 sauja apelsīnu un citronu miziņu (svaigas vai kaltētas);

1 litrs ūdens.

Aplejiet miziņas ar ūdeni, atstājiet uz 15 minūtēm. Pēc tam pievienojiet vēl siltu ūdeni un ievietojiet kājas vanniņā uz 20 minūtēm.

Avots: lime.energy

Pievienot komentāru