8 barības vielas, kas palīdz bloķēt vēža metastāzes

N0. 7. Apigenīns

Šim flavonoīdam piemīt ķīmiski profilaktiskas īpašības, kas kavē vēža šūnu augšanu jaunos audos un audzēja augšanu. Apigenīns samazina brīvo radikāļu aktivitāti un palīdz izvadīt toksīnus no ķermeņa. Lieto veselīga kuņģa, nieru, aknu un asiņu uzturēšanai.

Apigenīns kavē vēža šūnu migrāciju, tādējādi novēršot metastāzes. Pētnieki ir noskaidrojuši, ka lokāla ārstēšana, ieskaitot apigenīna ekstraktus, ir efektīva, lai nomāktu ādas vēža augšanu un samazinātu ādas bojājumus UV iedarbības dēļ.

Apigenīns ir atrodams daudzos augļos un dārzeņos – greipfrūtos, apelsīnos un sīpolos. Tas ir atrodams arī augu dzērienos, ieskaitot kumelīšu tēju. Viens no labākajiem apigenīna pārtikas avotiem, kuru varat viegli pievienot diētai, ir pētersīļi. Pievienojiet pētersīļus kā garšvielu salātiem un iecienītākajiem ēdieniem.

Lasi arī: 5 lietas izskatā, kas stiprā dzimuma acīs jūs padara par rūdītu vīriešu mednieci

No. 8. Luteolīns

Luteolīns ir vēl viens pretvēža flavonoīds, kas ir uz augu balstītas diētas sastāvdaļa. Luteolīns ir atrodams zaļajos piparos, kumelīšu tējā un selerijās. Ir pierādīts, ka tā antioksidanta īpašības aizsargā plaušas, aknas un sirds audus no iekaisuma, kā arī cīnās arī pretvēža aktivitātes deģeneratīvo iedarbību.

Neskatoties uz daudzajiem luteolīna ķīmiski aizsargājošo īpašību pētījumiem, joprojām nav zināmas visas tā derīgās īpašības. Zinātnieki ir pārliecināti, ka šiem citrusaugļu flavonoīdiem – luteolīnam un apigenīnam – neskatoties uz zemo produktu koncentrāciju, ir daudz nozīmīgāka profilaktiskā pretvēža iedarbība nekā parastajiem produktiem.

Luteolīns kavē vēža šūnu aktivizēšanos, nomācot pretvēža enzīmus, bloķējot kancerogēnu uzkrāšanos jaunos audos un palīdzot iznīcināt toksiskos aģentus. Tāpēc luteolīns ir efektīvs antioksidants, kam ir antiproliferatīva un anti-metastātiska iedarbība uz cilvēka ķermeni.

8 питательных веществ, которые помогают блокировать метастазы рака

Autors: Dakteris Deivids Džokers

Avots: econet.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru