8 gaumīgas sievietes pazīmes

Apavi dažādiem gadījumiem

Elegantai sievietei ir piemēroti apavi un viss ir pārdomāts. Galvenais, lai ir vairāki modeļi dažādām situācijām. Ērti loferi no ādas. Stabilas augstpapēžu kurpes. Kvalitatīvas krosenes – baltas vai melnas. Zābaki ar zemu papēdi. Garie zābaki līdz ceļiem. Kurpju galvenais noteikums ir kvalitāte, tāpēc uz apaviem nevajag taupīt.

Lasi arī: 5 vienkārši veidi, kā atšķirt dimantu no cirkona

Apģērba krāsa

Cik krāsu ir jūsu garderobē? Daudz krāšņu toņu – tirkīza, ceriņu, sarkani, dzelteni? Vai arī tajā dominē melnais un pelēkais? Krāsu kombinācija ir viens no gaumīgas sievietes noslēpumiem, tāpēc jākoncentrējas uz līdzsvari. Eksperimentējiet ar krāsām, bet nepārspīlējiet. Spilgtas sievietes vienmēr piesaista uzmanību!

Aktuāli printi

Gaumīga sieviete nebaidas no mūsdienīgiem rakstiem jeb printiem. Krāsu un rakstu kombinācija var būt sarežģīta, bet to var darīt!

Akurāti mati

Jūs varat valkāt pasaules fantastiskāko kleitu un labākos apavus, bet, ja mati nav kopti, tad nekam nav nozīmes. Apmeklējiet labu matu meistaru un atrodiet sev vispiemērotāko griezumu!

Ideāla āda

Stilīgai sievietei ir kopta āda. Tas nekas, ja jums ir kādas nepilnības. Bet jūs tās protat maskēt. Investējiet labos sejas kopšanas līdzekļos un regulāri ādu attīriet un pabarojiet.

Vienkārš meikaps

Vienkāršs un dabīgs grims ir labas gaumes pamatnoteikums. Arī grimā strādā princips – jo mazāk, jo labāk. Piemērota lūpu krāsa, laba skropstu tuša, kvalitatīvs tonālais krēms ir pamats. Milzīgas skropstas, melnas uzacis un lūpas pa pusseju noteikti nav gaumīgi!

COMMENTS

Pievienot komentāru