Istabene man nosauca 3 detaļas dzīvoklī, pēc kurām uzreiz atpazīst mantkārīgu saimnieci

Trauki ar atsistām malām un plaisām

Šī ir vēl viena alkatīgu saimnieku pazīme. Varētu šķist, ka, ja cilvēki izmanto istabenes pakalpojumus, viņi mājās neturēs ieplīsušus traukus. Bet izrādās, ka dažās mājās ar tiem ir pilns, un cilvēki turpina dzert tēju no krūzēm ar atsistām osām un atdauzītām malām, lai arī viņi dzīvo centra dzīvoklī, kas laistās vienā marmorā. Un tā ir vēl viena pazīme, ka neraugoties uz ienākumiem, cilvēki dzīvo ļoti ekonomisku dzīvesveidu. Valentīna sacīja, ka bieži vien saimnieces ar šādām pazīmēm, mēģina panākt, lai istabene izdara vēl ko papildus saviem tiešajiem pienākumiem.Attēlu rezultāti vaicājumam “Посуда с отбитыми краями и трещинами”

Lasi arī: Briesmīga ārstu attieksme pret sievieti ar augstu temperatūru un sāpošu sānu! Personīga pieredze

Atšķirīgi gultas veļas komplekti

Vēl viena skopi domājošu saimnieču ieradums ir tāds, ka no no gultas veļām tiek veidots “kokteilis”. Proti, tiek sapirkti pēc iespējas līdzīgāki gultas veļas komplekti, lai, ja gadījumā, kāds sabojājas, tad tos var sakombinēt un aizvietot. Piemēram, sabojājas segas pārvalks, tad var piemeklēt kaut ko līdzīgu, lai nebūtu jāiegādājas jauns.

Valentīna atzīmēja, ka, ja mājās ir vismaz pāris šo pazīmju, tad visbiežāk ar šādu ģimeni, vai cilvēku, ir problemātiski sastrādāties un viņi var būt gan ļoti nelaipni, gan ļoti augstprātīgi.

Attēlu rezultāti vaicājumam “разношерстное постельное белье”

Pievienot komentāru