10 zvaigznes, kuras aizrāvušās ar tievēšanu un sākušas izskatīties briesmīgi

Džeiks Džillenhāls: kāpēc tu to dari?

Dēl filmas Džeiks zaudēja 9 kilogramus. Labi, filmai tas bija nepieciešams, bet vai tā jāturpina reālajā dzīvē? Šo jautājumu pēc pirmizrādes nākšanas klajā aktierim uzdevis ne viens vien cilvēks. “Kauli un āda,” tā tagad var saukt aktieri.

Lasi arī: Mūžībā devusies grupas “Roxette” soliste Marija

Natālija Portmane: mēs atceramies tās formas…

Tāpat kā Mila Kunis, arī Natālija Portmane zaudēja daudz svara dēļ filmas “Melnais gulbis”. Savukārt viņa saņēma Kinoakadēmijas balvu par labāko aktrisi no Kino mākslas un zinātnes akadēmijas.

Renē Zelvēgere: No Bridžitas ne miņas

Kurš gan nemīl Bridžitu?  Un stāsts par Zelvēgeres svara izmaiņām ir līdzīgs amerikāņu kalniņiem. Tad viņa pārliecinoši iegūst svaru, tad tikpat strauji tiek no tā vaļā. Pēc filmēšanās Bridžitā viņa atbrīvojās no 15 kilogramiem, lai piedalītos mūziklā “Čikāga”, tad atkal pieņēmās svarā par 9kg, lai iejustos Bridžitas ādā. Tāpat aktrisei bijušas plastiskās operācijas, ka pilnībā mainījušas viņas sejas vaibstus.

Torija Spelinga: pie visa vainīgi vīrieši!

Torijas stāsts ir mazliet atšķirīgs, jo pie krasā svara zuduma vainīgi ir vīra sānsoļi. Tas aizgāja tik tālu, ka Torija tika hospitalizēta vienā no Losandželosas klīnikām. Viņa vīram piedeva un deva otru iespēju, bet iepriekšējā veidolā viņai nav izdevies atgriezties.

Nikola Riči: draudzenes sliktā ietekme

Savulaik Nikola Riči pārāk cieši draudzējās ar blono slavenību Parisu Hiltoni. Vienbrīd viņa 65kg vietā svēta 38 un izskatījās kā skeletes apvilkts ar ādu. Viņa ārstējās no anoreksijas un pēc tam piedzemdēja divus bērnus.

COMMENTS

Pievienot komentāru